Nieuwsblad juni 2021

2021


Armoedevereninging Den Draai genomineerd voor prijs van Welzijnszorg.


Coördinatoren Arne De Roover en Inge Hechtermans van Den Draai bedanken de vrijwilligers en al wie constructief meewerkt.

(FOTO: DIRK VERTOMMEN)

HEIST-OP-DEN-BERG -

Armoedevereniging Den Draai uit Heist-op-den-Berg maakt samen met vier andere genomineerden kans op de Prijs Armoede Uitsluiten 2021. Welzijnszorg zet daarmee jaarlijks organisaties en projecten in de kijker die zich op een bijzondere manier engageren in de strijd tegen armoede en uitsluiting.

Den Draai neemt het sinds 2009 op voor de rechten van mensen in armoede. De erkende vereniging en welzijnsschakel gaat de strijd aan met sociaal isolement en zet zijn schouders onder een onderbouwd armoedebeleid.

“Deze nominatie is vooral een ode aan onze vrijwilligers en iedereen die zo constructief met ons samenwerkt en bouwt aan een rechtvaardig Heist-op-den-Berg”, zeggen coördinatoren Inge Hechtermans en Arne De Roover van Den Draai.

“De coronacrisis bracht veel aan de oppervlakte. Iedereen heeft gevoeld hoe zwaar het mentaal doorweegt om lange tijd in onzekerheid, isolatie of een krappe ruimte te moeten leven. Voor mensen in armoede blijft het de dagdagelijkse realiteit.”

Je kunt de digitale prijsuitreiking ? op donderdag 3 juni om 10.30u volgen op de website van Armoede Uitsluiten. (kvro)

Den Draai vzw

VZW Den Draai, Noordstraat  25, 2220 Heist-op-den-Berg

ondernemingsnummer: BE 810.532.981

Info@vzwdendraai.be

coordinator@vzwdendraai.be