Den Draai vzw

Bel een vriendin

Bel een vriendin die je lang niet hebt gesproken: dit is het perfecte moment om weer eens bij te kletsen met een oude vriendin die je al een tijd niet meer hebt gesproken. Pak je telefoon en bel haar op. Zo laat je meteen zien dat je aan haar denkt en dat zal vast en zeker gewaardeerd worden.


Was je ramen

Was je ramen: waarschijnlijk is het alweer een tijd geleden dat dit is gebeurd, dus maak gebruik van dit moment. Zo heb je meteen wat te doen tegen je verveling.

Lijstjes

Maak lijstjes: maak een lijstje met je doelen, wat je zoekt in je toekomstige partner, gerechten die je wilt leren maken of bestemmingen die je nog wilt bezoeken. Dit lijstje kan altijd nog van pas komen

Pinterest

Laat je inspireren door Pinterest: zoek je nog inspiratie voor een nieuwe outfit of een lekker recept? Dan zit je op Pinterest op de juiste plek. Hier vind je verschillende ideeën die jou een handje kunnen helpen.

Gedicht

Schrijf een gedichtje: schrijf over iets wat in je leven omgaat en maak er een mooi gedicht van. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een mooi gedichtje te schrijven voor iemand in jouw omgeving.Duik de keuken in

probeer eens een nieuw recept of bak je favoriete taart/cake/...

Wat te doen

Fotoboek

Blader door oude fotoboeken heen: duik even terug in je verleden en geniet van oude familiefoto’s. Dat blijft natuurlijk vermakelijk.

Kerstsfeer

Versier je woning

Versier je woning extra in deze donkere dagen

Ook al ben je geen grote fan van Kerst, kan het in deze tijd toch leuk zijn om je woning wat op te fleuren. We brengen er momenteel heel wat tijd door en ons nestje wat aangenamer maken, kan zeker geen kwaad

Maak een wandeling

Een wandeling kan natuurlijk nooit kwaad.  Laat je telefoon thuis en geniet van het mooie uitzicht, de rust om je heen  en het oment met jezelf. Hou uiteraard rekeningen met de aanbevelingen.


Handgeschreven kaart

Stuur iemand een handgeschreven kaartje: vertel ze wat er allemaal in je leven gebeurt en zeg dat je ze snel weer wilt zien. Hier zul je ze ontzettend blij mee maken en alleen dat geeft al een goed gevoel.

Den Draai vzw

VZW Den Draai, Onze-Lieve-Vrouwstraat 33, 2220 Heist-op-den-Berg

RPR Antwerpen, afdeling Mechelen,  0810523981


              Info@vzwdendraai.be

              coordinator@vzwdendraai.be