Ik ben Inge, de nieuwe coördinator van vzw Den Draai. Als nieuweling ben ik terecht gekomen in een hele fijne groep van bezoekers en vrijwilligers van Den Draai.


We gaan samen aan de slag om elkaar te leren kennen en ik doe mijn uiterste best om ook jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.


Mijn eerste maanden waren een hele ontdekkingsreis. Op dit moment zijn wij volop bezig met de website een nieuw leven te geven, houd ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte via facebook en blazen we ook de ‘Verdraaid’ in een nieuw jasje!


We zijn samen op zoek wat voor ons allen het fijnste en het beste werkt met maar één doel voor ogen: De armoede en uitsluiting in Heist-op-den-Berg bestrijden!


Tot op vandaag is deze job alles waar ik ooit van kon dromen. Ik wil er dan ook alles aan doen om deze hele fijne groep mensen samen te brengen en samen te houden.


Liefst van al nog met veel meer nieuwe mensen erbij!

Dus als je ooit getwijfeld hebt om een keertje langs te komen dan hoeft dat nu niet meer: Ook jij bent heel welkom bij mij, bij ons, in Den Draai!


Tot in Den Draai!


Inge