kerstavond 2014

 

Kerstavond in Den Draai 2014

 

 

Na wat eigenlijk al gestart was met het rollen van de frikadelletjes en het koken en het pluizen van de kip de dag voordien, begonnen we er woensdagnamiddag terug aan om al het lekkers klaar te krijgen. Na veel groenten te hebben gekuist voor de soep en als de vidé klaar was, konden we nog net op tijd de tafels klaar zetten vóór de 21 gasten arriveerden.

 

Rond 18u40 arriveerden de eerste gasten al, die verwelkomd werden met een glaasje bubbels en onze toastjes met zelfgemaakte tonijnsalade.

 

Daarna werd de soep werd opgediend.Er was de keuze uit witloofsoep met of zonder kaas en room of wortel-tomaatsoep die volgens ons goed smaakte want ze vroegen nog!! Na de soep hebben we de vidé opgediend met kroketten en wortelpuree en wat groenten ter versiering, wat ook smaakte want het was stil!!! Nadat iedereen genoeg gegeten had vonden we het tijd voor wat actie, dus tijd voor de afwas. Daar hebben we veel hulp gekregen van Lana en Lenny. Daarna verdiende iedereen het om een spelletje vlaaien te loten (kienen). Iedereen kon en zou winnen, daar was voor gezorgd, wat volgens ons ook wel in de smaak viel.

 

Dan werd het tijd voor het nagerecht: een typisch Italiaanse biscuit en brownies gemaakt door Anja ,en het ijs van Andrè dat we vergeten uit te halen waren!!!! Jammer van het lekkere ijs, maar toch heel hard merci Anja en Andrè. Met koffie en thee werd er nog wat nagepraat en gelachen. Waarna er nog een grote opkuis volgde, maar dat namen we er graag bij! We hopen dat iedereen het tof vond.

 

Bedankt aan Lidy, Mariette, Dolly, Anja en Andrè voor hun bijdragen om het eten klaar te maken en alle sponsors voor de vele prijzen. Zonder jullie hulp hadden we het zeker niet alleen klaar gekregen. Bedankt! En ook bedankt aan iedereen die er was, het was tof en zij die er niet waren, jammer, jullie hebben iets gemist. Hopelijk tot volgend jaar !!