kerstfeest 2013

Vrienden van de ZeuijOp 28 december 2013 werden wij door de kookvrienden van de Zeuij letterlijk met een reuze kerstfeest in de watten gelegd. Voor meer dan 100 mensen die in armoede leven, was het eens een dag van RELAXEN.


Bij het binnenkomen in de zaal was er al een ontvangst met een glas alcoholvrije bubbels, aperitiefhapjes, soep, een lekker warm buffet, een kerstman (die ook de volwassenen eens een cadeautje bracht), livemuziek, kinderanimatie en een reuze keuze tussen kersttaarten (gebak) en kerstijs (kerststronken). Kortom, een dag waar groot en klein lekker verwend werden.

De stemming was dan ook heel warm en vrolijk. Er werd veel en vooral ZORGELOOS gebabbeld en gelachen. Ikzelf leef al enkele jaren in armoede, maar daarvoor waren deze kostelijke feestjes voor mij heel gewoon.


Misschien moet je inderdaad eerst eens de andere kant van de medaille leren kennen voordat je beseft wat je eigenlijk allemaal hebt. (De stap van rijk naar arm is soms veel kleiner dan je denkt).Ik wil de Vrienden van de Zeuij én al hun helpers daarom ook van harte maar vooral ook persoonlijk danken dat ze mij en al de andere mensen een feest van topniveau gegeven hebben want zelfs na 2 maanden wordt er nog steeds met glinsterende ogen en een grote glimlach nog over dit super georganiseerde kerstfeest gesproken. Verrast waren wij wel niet alleen met dit feest maar vooral met de cheque van 1000 euro (overschot van het gesponsorde kerstfeest) die de Vrienden van de Zeuij ons ook nog op onze nieuwjaars-receptie overhandigden.Aan alle mensen van de Zeuij, hun vrienden en hun helpers

Een heel groot en van harte gemeend

DANK U WEL

van mij en de mensen van DEN DRAAI