Kerstfeest 2015

Terugblik kerstfeest 2015


We hebben stilaan een traditie bij Den Draai om rond de kersttijd een mooi kerstfeest aan onze mensen aan te bieden.


Al enkele jaren op rij zorgen de vrienden van de Zeuij voor een prachtige maaltijd in een feestelijk kader. Dit jaar was er naast de    alcoholvrije, smakelijke aperitief en de lekkere warme en koude hapjes een koud buffet voorzien met alles erop en eraan.


Wat die ploeg op tafel tovert met de voorziene beperkte           financiële middelen, is ongelofelijk. Ik geloof dat ze daar zelf   achteraf ook versteld van staan.


Wij van Den Draai kunnen volop genieten omdat de hele        organisatie, van inrichting zaal tot de afwas en opruim, door hen wordt opgenomen, samen met een ploeg afwassers van de KWB Itegem.


We kunnen hen allen niet genoeg bedanken in naam van de mensen die dit feest anders nooit zomaar kunnen meemaken. Dikke merci koks, garçons, voorzitter, opruimers …..  en ook dikke merci aan de afwasploeg van de KWB. Zonder jullie kan dit feest niet doorgaan.


We hebben de ploeg terug kunnen overtuigen naar volgend kerstfeest toe.


Met een dikke honderd aanwezigen hebben we samen een mooi kerstfeest kunnen vieren.

De muzikale opluistering kwam uit eigen  midden, kunnen we wel zeggen. Marina en haar familie zorgden voor de stemmige tussendoortjes. Bedankt!


Op het einde van het feest waren er nog kadootjes voor de kinderen, zodat het kerstfeest ook voor hen een mooi gebeuren was.