Zomeruitstap Pairi Daiza

Zomeruitstap Pairi Daiza

Een droom die uitkomt . Het begin van een zeer mooie     uitstap.

1juli 2017, een dag om nooit meer te vergeten; We hebben een vlekkeloze busrit naar Pairi Daiza gehad. We kwamen aan in Pairi Daiza en ik dacht; ik had nooit gedacht dat ik hier naartoe zou komen.


En toen begon het allemaal: Een droom was werkelijkheid       geworden.


Ik was superblij want ik heb mijn        lievelingsdieren gezien: de flamingo. Wat ook heel mooi was: er waren stoomtreinen. We zijn ook bij de    aapjes geweest en je kon er zo tussen lopen. Ze waren super schattig. Voor het eerst in mijn leven heb ik echte panda‚Äôs gezien en dat was super mooi.


Het park is wel heel groot en je kan er een hele dag zijn. Mijn zusjes waren ook onder de indruk van het sanitair aan de     speeltuin. In de toiletten zwommen de vissen echt boven je hoofd . Je kon de aquarium recht inkijken. De speeltuin was ook fantastisch en we hebben echt droog weer      gehad. De speeltuin was zelfs ook voor de grote kinderen. Ik als 12-jarige heb me nog heel goed geamuseerd daar. We hadden onze eigen     picknick bij en die hebben we overdekt kunnen opeten. De dag was eigenlijk te kort in Pairi   Daiza en je komt echt ogen te kort  om alles gezien te hebben.


Pairi daiza was een dag voor zowel klein als groot. In Pairi Daiza zaten ook verschillende dieren die wij nog nooit in het echt hadden gezien. Het was zeer mooi.


We hebben een echte      gezinsdag kunnen beleven en daarom ook hierbij mijn dank aan al de mensen van den draai en het bestuur van het OCMW die die dag voor ons mogelijk hebben gemaakt, want soms komen dromen uit zolang je er maar in gelooft.


Na een geslaagde dag in Pairi daiza was de tijd aangekomen om van al het moois en de dieren afscheid te nemen. We wilden immers op tijd aan de bus zijn.We kijken op deze dag terug met een schat aan mooie herinneringen en dit was al een fantastische start van de grote schoolvakantie. Iedereen keerde moe maar voldaan terug naar huis en ook dank aan de buschauffeur voor de veilige heen en terugreis. En zo was ons Pairi Daiza avontuur gedaan.


Veel dierengroetjes,

Kyarah 12 jaar


 

En dit is in naam van al van mijn zussen Aaliyah, Marishka en Anoushka