Paasfeest 2017

Paasfeest 2017


Het jaarlijkse paasfeest in Parochiezaal "Withof" te Zonderschot was weer een groot succes. Het feest was al aan zijn negende editie toe. 130 personen namen aan dit grote paasfeest deel.


Het eten was zoals steeds weer prima in orde. Eerst een zeer lekker soepje, gevolgd door spek met eieren. Voor zij die wilden, was er ook nog een gekookt eitje, kaas en hesp. Afsluiten gebeurde met een heerlijk stuk biscuit. 


Ook de mensen van de Akabé, werking met kinderen en jongeren met een handicap binnen scouting, waren weer van de partij en toverden de gezichtjes van de kinderen om in ware kunstwerkjes.Tot grote vreugde van de allerkleinsten was ook de paashaas van de partij.


Na het eieren rapen, werden deze verdeeld in zakjes, zodat ieder kind met evenveel eitjes huiswaarts kon keren.


Dit jaar zorgde het Oudercomité van de Vrije Basisschool Heist-Centrum nog voor een mooi paascadeau. Ze overhandigde deze dag een cheque van 1500 EUR als financiële ondersteuning van dit paasgebeuren. Dit mooie bedrag hebben de  leerlingen, de juffen, de directie en het Oudercomité, dankzij de opbrengst van hun jaarlijkse kerstmarkt, kunnen verzamelen.